Er det noe du lurer på?

En samtale med Connecto kan være en avgjørende investering.

Ta kontakt!

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt selskaps fremtid og få innspill fra våre erfaringer, eller innspill for et kommende generasjonsskifte? Spørsmål om verdier?

Bruk gjerne vårt kontaktskjema. Du treffer oss også på telefon 22 83 04 00.

Vi hjelper med:

  • Verdianslag.
  • Salg, helt eller delvis.
  • Finne en passende vekstpartner.
  • Bistand til å løfte din bedrift til dets fulle potensial.
  • Konfliktløsning innen generasjonsskifte eller blant eiere.
  • Strategisk utvikling ved å finne nye produkter, kunder, personal ol.

Kontaktskjema

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Telefon

Besøk

Thunes vei 2
0274 Oslo

(Se i Google kart)

Vårt team

Bedriftsmegler Micke Bernakiewicz

Micke Bernakiewicz

Partner og bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1957. Micke har 25 års næringslivserfaring fra Norge og internasjonalt, deriblant 5 år i Sverige, 10 år i norsk eksportindustri med 2 år i Hong Kong for Hydro–eide Pronova Biopolymer HK Ltd. Bernakiewicz var også administrerende direktør i Hydro-selskapet Algea med virksomheter i Oslo, Kristiansund, Brønnøysund og Frøya. Han solgte selskapet for Hydro til italienske Valagro – og det ble oppstarten som bedriftsmegler. Connecto Bedriftsmegling ble stiftet i 2004. Siden den gang har Connecto hatt kunder i hele Norge: fra Øst- og Vestlandet til Svalbard i nord. Han har vært leder for Bedriftsforbundets Oslo & Akershus-lag og er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan, har tatt bedriftsøkonomiske fag på Stockholms Universitet samt kurs i forhandlinger og finansiering ved London Business School og Amsterdam Institute of Finance.

Epost: micke@connecto.no

Telefon: 913 47 101

Bedriftsmegler Stein Bergby

Stein Bergby

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1951. Stein har 32 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og har lang erfaring med oppkjøp og salg av virksomheter. Han var direktør i Fred Olsen & Co i 14 år, med ansvar for bl.a. økonomi og IT. I tillegg hadde han i disse årene topplederansvar for diverse Fred Olsen-tilknyttede selskaper innen shipping, offshore, fornybar energi, luftfart, IT, eiendom, reiseliv, venture, mv. Stein har også sittet i mer enn 50 styrer, både i Norge og internasjonalt, fra små bedrifter til store børsnoterte selskaper. Før perioden i Fred Olsen var Stein CFO og medeier i Norweld- gruppen, senere Lincoln Norweld. Han har også vært økonomisjef i SAS Service Partner og controller i Jøtul. Stein er utdannet siviløkonom med MBA, og har gjennomført Ph.D.-studier i arbeidsmarkedsøkonomi.

Epost: stein@connecto.no

Telefon: 908 47 444

Bedriftsmegler Morten Berge

Morten Berge

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1968. Morten har arbeidet mesteparten av sitt yrkesliv i SMB-sektoren i norsk næringsliv, med bransjeerfaring fra grafisk, begravelsesbyråer, landbruk, bransjeorganisasjoner, idrett og offentlig sektor. Dette inkluderer solid styreerfaring fra flere forskjellige styrer som menighetsråd, næringspolitisk interesseorganisasjon, allianseidrettslag og privat næringsliv.

Morten har yrkesfaglig utdannelse med variert etterutdannelse innen lederutvikling.

Han er en analytisk og strategisk tenkende prosjektleder med fokus på tydelige og gode beslutningsgrunnlag. «Hvis du ønsker at morgendagen skal skille seg fra gårsdagen må vi ta grep allerede i dag.» I Connecto Bedriftsmegling har Morten hjulpet mange bedriftseiere med å finne sin nye hverdag.

Epost: morten@connecto.no

Telefon: 996 45 500