Telefon: 22 83 04 00

Tilgjengelig

En samtale med Connecto kan være en avgjørende investering

Kontakt oss

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt selskaps fremtid og få innspill fra våre erfaringer, eller innspill for et kommende generasjonsskifte? Spørsmål om verdier?

Bruk gjerne vårt kontaktskjema. Du treffer oss også på bedriftsmegling@connecto.no og telefon 22 83 04 00.

Kontaktskjema

Invalid Email
Invalid Number

Micke Bernakiewicz

Micke Bernakiewicz

Partner og bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1957. Micke har 25 års næringslivserfaring fra Norge og internasjonalt, deriblant 5 år i Sverige, 10 år i norsk eksportindustri med 2 år i Hong Kong for Hydro–eide Pronova Biopolymer HK Ltd. Bernakiewicz var også administrerende direktør i Hydro-selskapet Algea med virksomheter i Oslo, Kristiansund, Brønnøysund og Frøya. Han solgte selskapet for Hydro til italienske Valagro – og det ble oppstarten som bedriftsmegler. Connecto Bedriftsmegling ble stiftet i 2004. Siden den gang har Connecto hatt kunder i hele Norge: fra Øst- og Vestlandet til Svalbard i nord. Han har vært leder for Bedriftsforbundets Oslo & Akershus-lag og er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan, har tatt bedriftsøkonomiske fag på Stockholms Universitet samt kurs i forhandlinger og finansiering ved London Business School og Amsterdam Institute of Finance.

Stein Bergby

Stein Bergby

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1951. Stein har 32 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og har lang erfaring med oppkjøp og salg av virksomheter. Han var direktør i Fred Olsen & Co i 14 år, med ansvar for bl.a. økonomi og IT. I tillegg hadde han i disse årene topplederansvar for diverse Fred Olsen-tilknyttede selskaper innen shipping, offshore, fornybar energi, luftfart, IT, eiendom, reiseliv, venture, mv. Stein har også sittet i mer enn 50 styrer, både i Norge og internasjonalt, fra små bedrifter til store børsnoterte selskaper. Før perioden i Fred Olsen var Stein CFO og medeier i Norweld- gruppen, senere Lincoln Norweld. Han har også vært økonomisjef i SAS Service Partner og controller i Jøtul. Stein er utdannet siviløkonom med MBA, og har gjennomført Ph.D.-studier i arbeidsmarkedsøkonomi.

Morten Berge

Morten Berge

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født i 1968. Morten er født inn i en trykkeribedrift etablert av hans farfar i 1932. I Mortens tid i bedriften, etterhvert som daglig leder og 100%-eier, hadde han ansvaret for to store teknologiske endringsprosesser, utdanning av flere lærlinger, og den daglige drift med administrasjon og produksjon. Etter 25 år i egen virksomhet valgte Morten å selge familiebedriften.

Morten har vært prosjektleder i ca 40 oppdrag for Connecto. Han har et større engasjement for Bedriftsforbundet både som tillitsvalgt i fire perioder (8 år) i forbundsstyret, de to siste var som nestleder, og som medarbeider i administrasjonen hvor han også har vært konstituert adm. dir. i et år. Mortens utdannelse er fra Grafisk bransje og Landbruk, og inkluderer Mesterbrev, Lederutvikling fra BI-Grafisk Institutt og 1.avd jus ved UiO.

Samarbeidspartnere

Connecto har et utvidet nedslagsfelt gjennom samarbeidspartnere i Sverige og Danmark:

svensk-foretags-formidling

Svensk Företagsförmedling

+46-13312804
virksomhetsborsen

Virksomhedsbørsen

+45-70200416