Er det noe du lurer på?

En samtale med Connecto kan være en avgjørende investering.

Ta kontakt!

Ønsker du en uforpliktende samtale om ditt selskaps fremtid og få innspill fra våre erfaringer, eller innspill for et kommende generasjonsskifte? Spørsmål om verdier?

Bruk gjerne vårt kontaktskjema. Du treffer oss også på telefon 22 83 04 00.

Kontaktskjema

Invalid Email
Invalid Number

Telefon

Besøk

Thunes vei 2
0274 Oslo

(Se i Google kart)

Bedriftsmegler Micke Bernakiewicz

Micke Bernakiewicz

Partner og bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1957. Micke har 25 års næringslivserfaring fra Norge og internasjonalt, deriblant 5 år i Sverige, 10 år i norsk eksportindustri med 2 år i Hong Kong for Hydro–eide Pronova Biopolymer HK Ltd. Bernakiewicz var også administrerende direktør i Hydro-selskapet Algea med virksomheter i Oslo, Kristiansund, Brønnøysund og Frøya. Han solgte selskapet for Hydro til italienske Valagro – og det ble oppstarten som bedriftsmegler. Connecto Bedriftsmegling ble stiftet i 2004. Siden den gang har Connecto hatt kunder i hele Norge: fra Øst- og Vestlandet til Svalbard i nord. Han har vært leder for Bedriftsforbundets Oslo & Akershus-lag og er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan, har tatt bedriftsøkonomiske fag på Stockholms Universitet samt kurs i forhandlinger og finansiering ved London Business School og Amsterdam Institute of Finance.

Epost: micke@connecto.no

Telefon: 913 47 101

Bedriftsmegler Stein Bergby

Stein Bergby

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1951. Stein har 32 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og har lang erfaring med oppkjøp og salg av virksomheter. Han var direktør i Fred Olsen & Co i 14 år, med ansvar for bl.a. økonomi og IT. I tillegg hadde han i disse årene topplederansvar for diverse Fred Olsen-tilknyttede selskaper innen shipping, offshore, fornybar energi, luftfart, IT, eiendom, reiseliv, venture, mv. Stein har også sittet i mer enn 50 styrer, både i Norge og internasjonalt, fra små bedrifter til store børsnoterte selskaper. Før perioden i Fred Olsen var Stein CFO og medeier i Norweld- gruppen, senere Lincoln Norweld. Han har også vært økonomisjef i SAS Service Partner og controller i Jøtul. Stein er utdannet siviløkonom med MBA, og har gjennomført Ph.D.-studier i arbeidsmarkedsøkonomi.

Epost: stein@connecto.no

Telefon: 908 47 444

Bedriftsmegler Morten Berge

Morten Berge

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1968. Morten har 35 års erfaring fra SMB-sektoren i norsk næringsliv. De første 25 årene i egen familiebedrift (grafisk bransje) hvor han samtidig engasjerte seg i næringslivsorganisasjonen SMB Norge. I SMB Norge har han både sittet 8 år i forbundsstyret, 4 år som nestleder, og vært konstituert administrerende direktør. Morten solgte familiebedriften sin i 2009 etter å ha gjennomført en salgsprosess med Connecto Bedriftsmegling. Dette ble starten på en ny karrierevei, som bedriftsmegler, og han har siden 2010 gjennomført over 40 salgsprosesser og vært utleid i forskjellige administrative stillinger. I tillegg til trykkerivirksomheten har Morten eid og drevet eget gårdsbruk. Han har bransjeerfaring fra grafisk, begravelsesbyråer, landbruk, bransjeorganisasjoner og offentlig sektor.

Epost: morten@connecto.no

Telefon: 996 45 500

Skandiaviske samarbeidspartnere

Connecto har et utvidet nedslagsfelt gjennom bedriftsmeglere i Sverige og Danmark:

Bedrifter til salgs

Svensk Företagsförmedling

+46-13312804
Bedrifter til salgs

Virksomhedsbørsen

+45-70200416