Telefon: 22 83 04 00

Full-service

Vårt team løser oppdragene sammen

Connecto Bedriftsmegling

Connecto Bedriftsmegling AS spesialiserer seg på eierskifter i små og mellomstore selskaper. Våre meglere har lang erfaring fra operativ drift av både børsnoterte og egne bedrifter, samt kjøp og salg av virksomheter.

Om oss

Bedriftsmeglere
 Vår styrke er måten vi finner de riktige investorer og aktører for din bedrift.

Vi er et full-service bedriftsmeglerfirma med kjernekompetanse på å selge bedrifter – eller hente inn strategiske partnere.

Bedriftsmeglerne våre har bred erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, fra ledelse av større selskaper til drift av egne gründervirksomheter, fra prosessindustri til shipping, fra trykkerivirksomhet til spesialkjemikalier. Alle våre medarbeidere har omfattende bakgrunn innen bedriftsmegling og har det nettverket som trengs for å gjennomføre effektive salgsprosesser.

Vår styrke er måten vi finner investorer og aktører som er på utkikk etter nettopp din bedrift. Etter å ha identifisert de rette kandidatene, strukturerer vi en forhandlingsprosess som fremmer det optimale resultatet for våre oppdragsgivere. Når endelig avtale med en ny eier/samarbeidspartner er signert, har vi rutiner som bidrar til at transaksjonen gjennomføres på et sikkert vis.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Akkurat det er helt uten risiko – og kan gi deg gode idéer om hvordan du bør drive prosessen videre.

Våre bedriftsmeglere

Micke Bernakiewicz

Micke Bernakiewicz

Partner og bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1957. Micke har 25 års næringslivserfaring fra Norge og internasjonalt, deriblant 5 år i Sverige, 10 år i norsk eksportindustri med 2 år i Hong Kong for Hydro–eide Pronova Biopolymer HK Ltd. Bernakiewicz var også administrerende direktør i Hydro-selskapet Algea med virksomheter i Oslo, Kristiansund, Brønnøysund og Frøya. Han solgte selskapet for Hydro til italienske Valagro – og det ble oppstarten som bedriftsmegler. Connecto Bedriftsmegling ble stiftet i 2004. Siden den gang har Connecto hatt kunder i hele Norge: fra Øst- og Vestlandet til Svalbard i nord. Han har vært leder for Bedriftsforbundets Oslo & Akershus-lag og er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan, har tatt bedriftsøkonomiske fag på Stockholms Universitet samt kurs i forhandlinger og finansiering ved London Business School og Amsterdam Institute of Finance.

Stein Bergby

Stein Bergby

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født 1951. Stein har 32 års erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og har lang erfaring med oppkjøp og salg av virksomheter. Han var direktør i Fred Olsen & Co i 14 år, med ansvar for bl.a. økonomi og IT. I tillegg hadde han i disse årene topplederansvar for diverse Fred Olsen-tilknyttede selskaper innen shipping, offshore, fornybar energi, luftfart, IT, eiendom, reiseliv, venture, mv. Stein har også sittet i mer enn 50 styrer, både i Norge og internasjonalt, fra små bedrifter til store børsnoterte selskaper. Før perioden i Fred Olsen var Stein CFO og medeier i Norweld- gruppen, senere Lincoln Norweld. Han har også vært økonomisjef i SAS Service Partner og controller i Jøtul. Stein er utdannet siviløkonom med MBA, og har gjennomført Ph.D.-studier i arbeidsmarkedsøkonomi.

Morten Berge

Morten Berge

Bedriftsmegler i Connecto Bedriftsmegling AS, født i 1968. Morten er født inn i en trykkeribedrift etablert av hans farfar i 1932. I Mortens tid i bedriften, etterhvert som daglig leder og 100%-eier, hadde han ansvaret for to store teknologiske endringsprosesser, utdanning av flere lærlinger, og den daglige drift med administrasjon og produksjon. Etter 25 år i egen virksomhet valgte Morten å selge familiebedriften.

Morten har vært prosjektleder i ca 40 oppdrag for Connecto. Han har et større engasjement for Bedriftsforbundet både som tillitsvalgt i fire perioder (8 år) i forbundsstyret, de to siste var som nestleder, og som medarbeider i administrasjonen hvor han også har vært konstituert adm. dir. i et år. Mortens utdannelse er fra Grafisk bransje og Landbruk, og inkluderer Mesterbrev, Lederutvikling fra BI-Grafisk Institutt og 1.avd jus ved UiO.

Samarbeidspartnere

Connecto har et utvidet nedslagsfelt gjennom samarbeidspartnere i Sverige og Danmark:

svensk-foretags-formidling

Svensk Företagsförmedling

+46-13312804
virksomhetsborsen

Virksomhedsbørsen

+45-70200416
Kontakt oss
Invalid Email
Invalid Number