Telefon: 22 83 04 00

Frisørsalong

Tradisjonsrik og veletablert – 60 års drift – står foran et generasjonsskifte.

  • 9 ansatte – stabil arbeidskraft. Faglig på topp. Fremtidsrettet.
  • Store lokaler i handelssenter. Nabokommune til Oslo.
  • Omsetning ca kr 6 mill. Kapasitet til det dobbelte.
  • Solid økonomi.

Drift og marked.

Frisørsalongen er bygget opp til en merkevare etter flere tiårs suksessfull drift på samme sted. Salongen har derfor en lojal kundemasse. Salongen tilbyr frisyre- og fargedesign, struktur/permanentdesign, oppsetting av langt hår, hair extentions, voksing, barbering mv. Eier er håndplukket medlem av eksklusiv fransk frisørklubb, med globalt nettverk. Frisørsalongen er derfor i forkant av hårmoten, og kan være først ute med nyheter. Omsetning ca kr 6 mill., som med positive resultater har gitt en meget solid økonomi.

Beliggenhet og lokaler.

Salongen er lokalisert i leide lokaler i et handelssenter i en nabokommune til Oslo. Ca. 25 min. reisevei fra Oslo. Lokaliseringen er særdeles gunstig for en frisørsalong. Velegnede lokaler på gateplan i senteret. Totalt 180 kvm fordelt på 15 arbeidsstasjoner, inkludert 3 barberstoler i egen avdeling. Resepsjon, vaskestasjoner, stort salgsområde mv.

Aksjonær og ansatte.

Den unike frisørsalongen har vært eid og blitt drevet av samme familie i samtlige 60 år. Nåværende eier har eid og ledet bedriften i snart 40 år. Av totalt 9 ansatte er 7 frisører. Frisørene er alle faglærte med spisskompetanse innenfor alle fagets disipliner. Dagens eier ønsker å selge selskapet, og er opptatt av å bevare arbeidsplassene og den tradisjonsrike virksomheten.

Mulige kjøpere kan være personer eller selskaper som for eksempel:

  • Ønsker etablering av en lokal avdeling i Akershus, nær Oslo
  • Kan bidra med kompetanse til ytterligere satsing. F.eks. kjededrift
  • Har lignende drift, og som har som mål å utvide virksomheten
  • Ønsker å drive egen salong, men vil slippe den usikre gründerfasen

For mer informasjon, kontakt:

Stein Bergby

Stein Bergby

Bedriftsmegler