Tlf.: 22 83 04 00
Bedriftsmegling

Connecto Bedriftsmegling AS spesialiserer seg på eierskifter i små og mellomstore selskaper. Våre meglere har lang erfaring fra operativ drift av både børsnoterte og egne bedrifter, samt kjøp og salg av virksomheter.

 

Connecto har et utvidet nedslagsfelt gjennom samarbeidspartnere i Sverige og Danmark:

 

Bedriftsmelging i Sverige   Bedriftsmegling i Danmark

Vi er et full-service bedriftsmeglerfirma med kjernekompetanse på å selge bedrifter – eller hente inn strategiske partnere.

 

Bedriftsmeglerne våre har bred erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, fra ledelse av større selskaper til drift av egne gründervirksomheter, fra prosessindustri til shipping, fra trykkerivirksomhet til spesialkjemikalier. Alle våre medarbeidere har omfattende bakgrunn innen bedriftsmegling og har det nettverket som trengs for gjennomføre effektive salgsprosesser.

 

Vår styrke er å finne frem til investorer og aktører som er på utkikk etter nettopp din bedrift. Etter å ha identifisert de rette kandidatene, strukturerer vi en forhandlingsprosess som fremmer det optimale utfallet for klientene våre. Når avtalen er sluttet, har vi rutiner som bidrar til at transaksjonen gjennomføres på sikkert vis.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Akkurat det er helt uten risiko – og kan gi deg gode ideer om om hvordan du bør kjøre prosessen videre.

 

 

 

 

Bedriftsmegling på Facebook Bedriftsmegling på Twitter Bedriftsmegling på LinkedIn Til toppen