Tlf.: 22 83 04 00
Bedriftsmegling

Bedrift til salgs / partnersøk

Agentur for panelinstrumenter, flowmeter, trykksensorer og veie- / nivåsystemer søker ny eier

Bedriftsmegling sak ID 219

Virksomhet: Agentur

Status: Solgt

Sammendrag av virksomheten:

 

  • Ble etablert i 1988 og har hatt mange år med stabil omsetning.
  • Produktene er av høy kvalitet og har et godt omdømme i markedet.
  • 2010: Omsetning ca 5 millioner med positivt resultat.
  • 1,5 årsverk inkludert 0,4 årsverk på administrasjon.

 

Selskapet importerer elektronisk utstyr fra USA og Europa. Det er panelinstrumenter, storsiffer- instrumenter og tekstdisplayer, flowmetere, trykksensorer og veie- /nivåsystemer. Virksomheten holder til i Oslo; på 90 m2 kontor og 20 m2 varmtlager. Leien er 150.000 kroner per år og leiekontrakten løper til 31/12 2013.

 

Kundene er norsk industri (primært prosess- tungindustri, offshore samt bedrifter innen elektro-automasjon) i hele landet, med hovedtyngden av kundene lokalisert fra Trondheim og sørover. Man har noen offentlige kunder. Produktene kan også benyttes på skip, men har ikke markedsført seg mot skipsindustrien. Kundene kommer til selskapet - man driver i begrenset grad markedsføring.

 

Eierskap. Selskapet har 3 eiere. Pga alder ønsker man å finne en overtaker til selskapet. En av eierne arbeider i dag i 100 % stilling og ønsker å fortsette i virksomheten. De to andre eierne har oppnådd pensjonsalder, der dog den ene ”pensjonisten” fortsatt jobber i 10 % stilling.

 

Aktuelle kjøpere av Selskapet kan være:

 

  • Selskap som har komplementære produkter og kan oppnå synergier med selskapets sortiment.
  • Noen som ønsker å eie og drive en virksomhet, men som vil slippe den usikre gründerfasen. Gjerne med bakgrunn fra automasjon / elektronikk / digital instrumentering.

Bedriftsmegling på Facebook Bedriftsmegling på Twitter Bedriftsmegling på LinkedIn Til toppen