Tlf.: 22 83 04 00
Bedriftsmegling

Bedrift til salgs / partnersøk

Helio EDB søker ny eier

Bedriftsmegling sak ID 217

Virksomhet: Datatjenester

Status: SOLGT

"Digital Rådgivning AS overtar Helio EDB Kjære kunder! Digital Rådgivning AS har overtatt Helio EDB sin virksomhet og vi ønsker både konsulenter og kunder velkommen. Helio EDB har ønsket å gå inn i et større fagmiljø og har som et resultat av dette, nå blitt en del av Digital Rådgivning. Vi håper å videreføre alle kundeforhold, både med hensyn på tjenestene som leveres, betingelser og at kundene fortsetter med sin ansvarlige konsulent. For alle nye Digital Rådgivning kunder - vi vil ta kontakt for å avtale et møte, hvor vi kan få presentert oss og hvilke tjenester vi totalt kan levere. Alle henvendelser og spørsmål om selskapet rettes til daglig leder Lars Johnsen i Digital Rådgivning as "

 

Sammendrag av selskapet:

 

  • Eksisterende oppdragsmengde omlag 2 årsverk. Oms. peker mot 1,5 mill pr årsverk.
  • Har bred kompetanse og mange års erfaring som leverandør mot grafiske bedrifter.
  • Stor kundebase med utviklingspotensiale for komplementære produkter og tjenester.
  • Er et kompetansesenter for integrering av tilpassede Mac og PC løsninger.

 

Helio EDB NUF er et uavhengig norsk selskap som er stiftet for å videreføre kompetansen fra den tidligere Helio Gruppen (Helioprint) som ble etablert i Norge på 60-tallet. Selskapet ønsker å nå ut til enda flere med sine tjenester innen PC og Mac. Helio EDB har knyttet seg opp mot leverandører og samarbeidspartnere som gjør det mulig å levere maskin- og programvare for løsninger over et bredt spekter av plattformer. Dette er bl.a Mac og Windows arbeidsstasjoner fra Apple og HP, Canto Cumulus mediedatabase, Enfocus PitStop for kvalitetssikring av PDF-produksjon, Microsoft Office, Open Office, Apple iLife og iWorks, Extensis Universal Type Server og Suitcase Fusion, Adobe CS og QuarkXpress med tilhørende utvidelser og serverløsninger, virtuell desktop for Mac og PC, med mer.

 

Potensiale. Helio EDB har en stor kundebase med et uløst potensiale for flere tjenester og produkter til dagens kunder. I tillegg ser man at selskapets kompetanse og løsninger kan markedsføres mot de fleste bransjer som benytter IT i små- og mellomstore bedrifter. Man har i dag hendene fulle med de oppdrag som naturlig kommer inn, og får i alt for liten grad tid til å være ute i markedet og selge sine tjenester for å kunne ekspandere og bli et større selskap. Ved å være en del av en større organisasjon kan man også ta på seg større oppdrag og vite at det alltid er kvalifiserte medarbeidere som kan løse oppgavene. Medarbeiderne har sertifiseringer for Apple, Microsoft, Enfocus PitStop mv. I dag har man i tillegg samarbeidsavtaler med annet kvalifisert personell, men ser at dette best kan utvikles i egen organisasjon.

 

Eierskap. Selskapets 3 eiere ønsker å være med videre i forskjellig form. Dette kan være heltid, deltid og frilans, og man er fleksible i forhold til de fleste løsninger.

 

Aktuelle kjøpere av Selskapet kan være:

 

  • Konkurrenter i samme marked som ønsker å øke sin markedsandel samt utvide sin kompetanse og kundebase.
  • Tilsvarende selskap i andre markeder som ønsker å profilerer seg mer mot grafiske bedrifter.
  • Hardware-selskap som ønsker å videreutvikle seg på programvare og systemløsninger.
  • Leverandører eller samarbeidspartnere som ønsker å være med å videreutvikle selskapet.

Bedriftsmegling på Facebook Bedriftsmegling på Twitter Bedriftsmegling på LinkedIn Til toppen