Tlf.: 22 83 04 00
Bedriftsmegling

Bedrift til salgs / partnersøk

Til GasTech Oslo as søkes vekstpartner / ny eier.

Bedriftsmegling sak ID 174

Virksomhet: Bilverksted

Status: Solgt

Transrep overtar som forhandler for Gas Tech i Oslo. Gas Tech har nå inngått forhandleravtale med Transrep AS i Oslo. Av strategiske grunner har Gas Tech valgt å legge ned sin konverteringsvirksomhet i Oslo. Transrep overtar som forhandler av Gas Tech sine gassystemer i Oslo fra 9. mars 2009. Transrep AS har lang erfaring innenfor bilrelatert virksomhet.

 

Nøkkelinformasjon Gas Tech AS:

  • Norges største bilgassverksted
  • Etablert 2004
  • Dagens omsetning – ca 10 MNOK
  • Muligheter for å kombinere med for eksempel bilverksted.

 

Dagens eier Gas Tech as i Førde ønsker å fokusere på importleddet av gassutstyr der man er importør for verdens største produsent av bilgasskomponenter, det italienske BRC Gas Equipment. I den anledning ønsker man i Oslo å selge ut den lokale montasjevirksomheten. Man ser for seg et samarbeid der Gas Tech i Førde leverer utstyret, utarbeider markedsføringsmaterial, og styrker kontakten med de største kundene, mens den nye eieren har fullt fokus på lokalt salg og montasje i Oslo. I tillegg til nysalg har verkstedet en økende servicevirksomhet. Alle gassbiler bør gjennomføre en service årlig. Her ligger det derfor et betydelig potensial i mersalg.

 

Osloverkstedets totale areal er ca 800 m2 og ligger på Alnabru rett i nærheten til Smart Club og nær avkjørselen til E6. Det gir gode eksponeringsmuligheter for å markedsføre seg.

 

I lokalene finns blant annet trivelig kundemottak med 2 kontor og møterom, 2 løftebukker, (kapasitet 3 respektive 4 ton), eksosavsug, 1 bremsetester, luftkompressor og rikelig med uttak, sveiseavsug og avløpet har oljeutskiller. Lokalene har 3 store porter (ca 5.5x 4 meter) og det er ca 6 meter takhøyde. Man har ca 10 parkeringsplasser utenfor verkstedslokalene.

 

I dag monterer man ca 200 - 250 biler per år. Her har man god plass til betydelig større aktiviteter, dels ved å øke antallet bilmontasjer, dels å kombinere med annen bilrelatert virksomhet.

 

Stadig fler biler i Norge blir konvertert til gassdrift. For 3 år siden fantes det ca 30 gasspåfyllingsstasjoner. I dag finnes det ca 110 og 20 til er under bygging. På Osloverkstedet står en fyllestasjon, eid av Gas Tech as men driftet av Gas Tech Oslo as. Osloavdelingen får kommisjon per liter solgt gass.

 

Mulige kjøpere / partnere kan for eksempel være personer eller selskaper som:

 

  • Ønsker å drive en egen virksomhet med vil slippe den usikre gründerfasen
  • Har komplementære produkter eller tjenester som for eksempel bilverksted, og derved kan oppnå gode synergier ved en samlokalisering.

Bedriftsmegling på Facebook Bedriftsmegling på Twitter Bedriftsmegling på LinkedIn Til toppen