Trenger du en vekstpartner – ny eier – helt eller delvis?

Virksomheten kan være sunn men utsiktene fremover kan være utfordrende, enten på grunn av Korona-situasjonen eller at bedriften mangler en avgjørende kompetanse:

  • For eksempel et større salgsapparat, kompetanse innen IT, salg på weben & sosiale medier, komplettere produkter og tjenester.
  • Bedriften med eier har ikke den infrastrukturen som skal til for å nå bedriftens fulle potensial. Dagens situasjon er kanskje så krevende at større forandringer må til for å overleve.

Connecto Bedriftsmegling har i løpet av 15 år hatt flere enn 200 oppdrag. Fra disse prosessene er det blitt bygget opp en egen database med aktuelle interessenter, samt flere kanaler for å nå så mange og forskjellige interessenter som mulig. Det hjelper ikke å ha mange interessenter om alle er eneggede tvillinger.

Målsetningen er å få flere ulike løsningsforslag slik at eieren kan velge den løsningen som er mest optimal.

Connecto Bedriftsmegling har i år løst oppdrag der hensikten var å finne en partner som skal stoppe bedriftens negative utvikling og sikre fremtidig drift.

Er du interessert i å undersøke hvilke eksterne muligheter det finnes for din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale:Har du spørsmål i forbindelse med kjøp eller salg av bedrifter, kontakt en av våre bedriftsmeglere. Salg av firma / bedriftsmegling er vår spesialitet.

Hold deg oppdatert.
Følg Connecto på LinkedIn: