Romerike Arkitekter solgt til Plan1

Plan1 AS styrker sin posisjon på Romerike gjennom kjøp av Romerike Arkitekter AS.

Romerike Arkitekter - Plan1

Alle ansatte blir med over til Plan1 og vil flytte inn i selskapets lokaler på Gardermoen fra 15. oktober.

Plan1 AS vokser videre gjennom oppkjøp av Romerike Arkitekter AS. – Vi har bred erfaring med næringsbygg og skoler. Romerike Arkitekter AS er et godt drevet selskap som blant annet bringer med seg en stor portefølje av boligprosjekter. Dette vil skape en større bredde i selskapet vårt, sier daglig leder Knut Andersen.

Etter oppkjøpet vil Plan1 AS ha 32 ansatte, og være lokalisert på Gardermoen, Hamar og Elverum. – Oppkjøpet er en del av vår tydelige ambisjon om å bli en større og mer synlig aktør på Romerike. I tillegg til de fem ansatte som blir med over fra Romerike Arkitekter AS, ønsker vi å vokse ytterligere gjennom å rekruttere videre innen arealplanlegging, landskapsarkitektur og økt prosjektlederkompetanse, sier Andersen.

Eier av Romerike Arkitekter AS, Ole Bj. Folmo, er svært godt fornøyd med at hans ansatte og prosjektporteføljen lever videre under Plan1-logoen. – Vi hadde flere interessenter, men for oss var det viktig å finne en virksomhet som i størst mulig grad var lik vår egen. Som hadde de samme verdier og samme holdninger til faget. Det følte vi raskt at vi fant hos Plan1, sier Folmo, som nå trer ut av virksomheten etter over 40 år i arkitektbransjen.

Folmo synes det er svært gledelig at Romerike Arkitekters ansatte nå kommer over i et nytt, spennende og offensivt arkitektmiljø. – Det har vært et viktig mål i prosessen at våre nye eiere skulle framstå som et attraktivt alternativ for våre ansatte. Det føler jeg absolutt vi har oppnådd når vi nå går inn i Plan1 AS. Dette representerer en klar styrking av det arkitektfaglige miljøet på Romerike, og jeg føler meg litt stolt over at vi med våre medarbeidere kan være med å bidra til utvikling av et sterkt og konkurransedyktig konsulentkontor med perfekt beliggenhet i Gardermo-regionen, sier Folmo.

Plan1 AS er et tverrfaglig planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma innenfor fagfeltene arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon. Firmaet består av sivilarkitekter, sivilingeniører og ingeniører i tillegg til administrasjonen. Plan1 AS har kontorer på Gardermoen, Elverum og Hamar.

For ytterligere opplysninger: Knut Andersen, daglig leder Plan 1 AS 950 39719 Ole Bjarne Folmo, daglig leder Romerike Arkitekter 922 67752Har du spørsmål i forbindelse med kjøp eller salg av bedrifter, kontakt en av våre bedriftsmeglere. Salg av firma / bedriftsmegling er vår spesialitet.

Hold deg oppdatert.
Følg Connecto på LinkedIn: